lauantai 15. syyskuuta 2012

Se on loppu nyt!

 Tämä tahditti eilisen illan niin jatkoilla kuin baarissa
Kävin muka lenkillä, mutta on niin epäterveellisesti eletty, että olin aivan tukossa. Eiliset keilailut menivät taas sitä tavallista rataa. Jatkoille ja tanssilattialle...

Olen erittäin sosiaalinen persoona. Yksin kotona istuminen on maailman ahdistavinta. Jos jossain jotain tapahtuu, olen siellä viivana. Nyt olen huomannut, ettei se enää toimi. Täytyy opetella sanomaan ei. Huomasin, että olen juonu viimeisen kolmen viikon aikana enemmän kuin sitä edeltäneen puolen vuoden aikana. Se alkaa pikku hiljaa tuntua. Nukkuminen on jäänyt vähemmälle, eikä enää oikein mitään jaksa tehdä. Ehkä parisuhdedraamalla on osuutta as
iaan. Kun pitää itsensä kiireisenä, ei tarvitse kohdata ikäviä ajatuksia oman pään sisällä. Se on loppu nyt! Tässä menee raja. Jokatoinen päivä ei voi ryypätä.


Tänään paikalliset kaverit pyysivät alkoholittomiin illan istujaisiin. Mulle tuli huono-omatunto, kun täytyi heille sanoa, etten yksinkertaisesti jaksa. Täytyy minunkin viikossa yksi yö nukkua. Viime yönäkin unet jäivät alle kuuden tunnin. Koko päivä on mennyt iltaa odotellessa. Huonekin alkaa taas uhkaavasti räjähtää.

Ensimmäisenä iltana juttelin kämppikseni kanssa. Hän ilmoitti, että tv-lupatarkastajia ei päästetä sisälle. Tänään ovisummeri soi yhtäkkiä. Siellä saattoi aivan hyvin olla tämä jokaisen opiskelijan vihollinen. Ilmeisesti sitä ei kukaan muukaan päästänyt sisälle, koska ovikello pysyi hiljaisena.
Täällä opiskelijaboxissa on paljon viihtyisämpää kun ei tarvitse olla jatkuvasti yksin. Jos haluttaa omaa rauhaa, vetää oven hetkeksi kiinni. Avaimistakaan ei tarvitse kantaa yhtä suurta huolta, koska ainakin toinen saa oven auki. Muutenkin olo on paljon turvallisempi kuin yksin asuessa.

Pohjakosketuksista huolimatta voin sanoa, että vuoristoradan vaunu hilautuu kovalla vauhdilla ylös päin. Maailma näyttää valoisammalta kuin pitkään aikaan. Tämä on kai kuuluisaa villiä nuoruutta, jonka voi elää vain kerran. Tulee vaunu sieltä vielä kovemmalla vauhdilla alas ja heikompaa alkaa hirvittää. Mutta se on sen ajan murhe.
 
~O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti