keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Sateenkaariunia

 Nyt se on tehty: kaapeli on hankittu. Kuvia kehiin. Ensin ajattelin esitellä huoneen, jossa tällä hetkellä asustan.
Käytössäni on 26 neliötä. Muut tilat ovat aika pienet, mutta itse huone melkoisen kookas. Tänään yritin siivota, mutta yritys kariutui, kun imurista katkesi putki. Lähdin kauppaan kysymään saisinko uuden putken, mutta kun pyörän kumit olivat tyhjentyneet. Ei päästy kauppaan.

Käytiin tyttöjen kanssa eilen karkkikaupassa. Ostin karkkia kohtuudella. Muut ahtoivat pussinsa melkein täyteen ja kärsivät tunnon tuskia, kun säkki maksoi niin valtavasti.

Koko viikon on koulussa pidetty luentoja milloin mistäkin aiheesta. Eilen puhuttiin dokumenttielokuvista. Katsottiin myös aika vanhoja dokkareita. Huomatkaa kommentti muistiinpanoissa: "Tekstit vois laittaa ylös, ettei pitkien päät ole edessä". Oli todella ärsyttävää katsoa venäläistä dokkaria, jossa on englanniksi tekstit ja auditorion kahdella alemmalla rivillä istuu pitkiä poikia.
Tänään meidät jaettiin kahteen ryhmään. Päädyin opiskelemaan valokuvausta koko syksyksi, kun toinen puolisko porukkaa pääsee journalismiin käsiksi. Plääh! En ole eläissäni käyttänyt järjestelmäkameraa. Ensiviikolla sen hallintaa opetetaan englanniksi. Ehkä opin taitavammaksi kuvaajaksi. Nämä ovat jo kännykkälaadun takia aika ala-arvoisia.

Tänään illalla iski ahdistus ja oli pakko lähteä pihalle. Siellä satoi kaatamalla vettä. Kastuminen ei haitannut. Se tuntui terapeuttiselta. Kävelyn jälkeen muistin, että tänään on yleinen saunavuoro. Saunassa istui myös muutama naapuri, mutta yrityksistä huolimatta eivät he paljoa pukahtaneet.
Lenkillä bongasin myös upean sateenkaaren. Olisin vaikka voinut lähteä etsimään aarretta sen toisesta päästä. Kaari oli niin iso, ettei se mahtunut kokonaan kuvaan.
Monen yön pätkäunet alkavat painaa. Täytyy yrittää ajoissa nukkumaan. Pikkulauantai on tänään. Opiskelijakommuunissa viina virtaa vinhemmin kuin itse lauantaina. Minä nukun kaiken sen ohi. Isoa lauantaita odotellessa.

~O


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti