keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Missä olet Nukkumatti????

Mie en enää kohta ala. Väsyttää koko ajan, aina ja kaikkialla, mutta sitte kun pitäis nukkua, päässä vaan surisee epämääräistä mössöä. Sit unen saanti venyy puoleen yöhön. Tänään en jaksanu edes sängystä nousta ja myöhästyin koulusta kunnioitettavat puolituntia.
Jätin aamupalankin välistä, etten myöhästyisi niin pahasti. Kun saavun paikalle, kaverit kertoo, että ope käski lähtiä kahville, kun luokkatila olikin varattu. Opetus alkoikin vasta 10. Kyllä mulla kyrsi, kun kauhee nälkä ja tajuan, että olisin loistavasti ehtiny aamupalan syödä.
Päivä ei paljoakaan parantunut, kun koulussa oli ruokana riisipuuroa. Ruokaa, jota syön vain ja ainoastaan jouluaattona. Riisipuuro oli vika tikki. Meinasin saada kohtauksen, kun tajusin, etten ole syöny koko päivänä mitään ja sit maha pitäis täyttää pahimmalla mahdollisella ruoalla. Kipitimme sitten lähimpään ravintolaan ja tilattiin kebabit. Sitten oli hyvä mieli :)

Eilenki alko niin ottaa päästä, kun kämppis oli heittäny ROSKIIN minun kinkkukiusaukset....En sille uskaltanu raivota, mutta kyllä se kaiveli. Tänään piti sit syödä ranskalaisia ja nakkeja. Kämppis oli luullut, että sen kiusaukset olivat olleet pakastimessa toukokuusta asti. Pitää vissiin nimikoida omat ruoat, ettei taas tuu tällaisia kämmejä.

Voi tsiisus tuota koulun käyntiäki. Mie haluan TOIMITTAJAKSI! Tänään opiskeltiin kuinka keltaisesta ja sinisestä tulee vihreää. Sehän opetettiin jo ala-asteella...Voi murrrr! Sitte ku kokoajan väsyttää, eikä asia kiinnosta, yritäppä siinä pysyä tarkkaavaisena. Edelliset runoväkerrykset ovat eilisen sommittelutunnin saldoa... Saipahan vähemmäksi mössöä päästä. Ensin opettaja selitti meille taidekuvien avulla sommittelusta. Sitten katsottiin lehtivalokuvia ja sieltä olis pitäny löytää samoja sääntöjä. Vaikea uskoa, että valokuvaaja on ajatellut kultaista leikkausta tai voimalinjoja kuvaa ottaessaan...Ettämie vihaan luento-opetusta!

Tänään on oikeat Opiskelijabileet...Meille on järjestetty kilpailu ja paras joukkue palkitaan. Mukaan kuuluu luonnollisesti kilisevät pullot ja kostea meininki. Mulla ei pätkääkään huvita ryypätä, mutta jos sieltä sais edes vähän paremman fiiliksen...Pitää vissiin alkaa valmistautua...

~O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti