perjantai 21. syyskuuta 2012

2x365+3x30+3x7+2>3x7


Meidän keittiö on todettu erittäin epäkäytännölliseksi, pieneksi ja mitä kaikkea. Eilen kaiken huipuks hanasta alkoi tulla ruskeaa vettä. Tulos on havaittavissa, eikä siinä ole kuin yhden päivän tiskit. Kuva tärähtänyt, mutta tunnelma välittyy.

Olen löytäny itsestäni taas aivan uuden puolen: osaan olla ilkeä. Mie oon pitäny itseäni kilttinä ja rauhallisena. En koskaan sano kenellekään tarkoituksella pahasti. Eilen paloivat päreet. Ikinä en ole kenellekään sanonu niin ilkeästi kuin Maxille. Suruaika on ohi. Nyt alkoi viha-aika. Mitä kertoo ihmisestä, jos kolme viikkoa eron jälkeen alkaa seurustella 16-vuotiaan kanssa?

Nyt tiedän miltä tuntuu vihata. Tiedän miltä tuntuu, kun haluaa loukata toista mahdollisimman pahoilla sanoilla. Haluaa satuttaa toista kipeästi ja syvälle.
 Max ei tuntunu kertakaikkiaan tajuavan että kun on toisen kanssa yhdessä 2 vuotta, 3 kuukautta, 3 viikkoa ja 2 päivää, niin kolme viikkoa ei ole tarpeeksi aikaa unohtaa. Lukion ihmisetkin olivat ojentaneet. Ei voi ymmärtää, mitä sen ihmisen järjestelmässä oikein tapahtuu. Tai sit siellä vilkkuu suuri ja punainen ERROR.

Tänään oli ruotsin yo...Kokeesta ei ole mitään sanottavaa. Ei jääny puhelin taskuun. Suoritus hyväksytty.

ARGH!

~O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti