maanantai 12. marraskuuta 2012

Elämän karu totuus

Olen käynyt aika monta kertaa taloissa, joissa on aina siistiä. Missään ei loju yhtään paitaa tai sukkaa. Olohuoneessa kaukosäätimetkin lepäävät nätisti pöydällä ja osoittavat suoraan telkkariin. Keittiössä ei ikinä ole ainuttakaan leivänmurua lattialla tai pöydillä. Mietin usein miten tämä on mahdollista. Koskaan ei kuulu imurin ääntä. Harvemmin näen talon emännän heiluttamassa luutua. Kai täytyy vetää johtopäätös: Eräät ihmiset vain osaavat elää siististi.

Elämä on täynnä tylsiä velvollisuuksia.
1. Täytyy tehdä ruokaa, mikäli osaa ja ei halua elää kaupan einesmössöillä.
2. Täytyy hommata koulutus ja työpaikka. Muuten ei yhteiskunnassa kertakaikkiaan pärjää.

Kaksi edellä mainittua vielä menettelee, mutta kolmas on pahin: Täytyy SIIVOTA! Jos ei halua siivota, pitäisi elää nätisti ja siististi:
  • Illalla laittaa vaatteet, joko kaappiin tai pyykkikoriin. Ei sohvalle!
  • Tiskata astiat heti syömisen jälkeen
  • Pedata sänky heti aamulla.
  • Imuroida ainakin kaksi kertaa viikossa.
  • Pyyhkiä pölyt useammin kuin kerran kuussa (Tämän kämpän ilmastointi on niin syvältä. Vaikka olis vasta pyyhkinyt pölyt, niin ei mene kauaa kun näyttää siltä ettei rättiä olisi käytetty kuukausiin)
  • Pestä pyykit kerran viikossa, muuten pyykkikori räjähtää.
  • Tyhjentää kirjoituspöytä ylimääräisistä romuista muutaman päivän välein.
Karu totuus siivoamisesta www.weheartit.com

 
Kävin Reisi-Pakara-Vatsa -treenissä. 55 minuutin rääkin lopussa minun lihaksia suorastaan poltti. Huomenna aamulla pitäis 8.00 herätä antamaan tekohengitystä pyykkikorille, joka on tukehtumisvaarassa. Pyykkitupa on tällä hetkellä tappiin asti varattu muulloin paitsi aamulla. Nyt jo alkaa tuntua hirmuinen jumitus jaloissa. Voi olla, että huomenna sänky kutsuu liian voimakkaasti.

~O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti