maanantai 19. marraskuuta 2012

Ammattikorkeasaaren apinatalosta päivää!

Nyt meillä alkoi OPISKELU. Perjantainakin on koulua. Miten kestän??? Syysloman jälkeen on ollut korkeintaan kolme päivää viikossa koulua. Tänään oli olotila kuin olisi eksynyt lomalta suoraan apinataloon. Nuori miesopettaja(Tällä alalla miesmaikat ovat suuremmassa suosiossa) näytti melkoisen rasittuneelta, kun päivä oli ohi. Ongelmia oli kameroiden ja muistikorttien kanssa. Opettajan on vaikea neuvoa kun kymmenen suuta puhuu yhtäaikaa. Taas joudun kohtaamaan suuren vihollisen Macin. Omenakäyttöjärjestelmä ei minua oikein miellytä.

Kuva: Jaanankenka.fi

 Kuva: http://kauppa.zazabella.fi

Rahaa palaa nyt melkoisen paljon. Mekko on valittu. Vielä pitäisi ottaa mitat, jotta osaa oikean kokoisen koltun tilata. Olen pitkään etsinyt kenkiä, joissa ei varpaat jäädy. Täytyi turvautua vanhankansan konsteihin. Hankin huopatossut varpaita lämmittämään. Näihin mahtuu villasukka jos toinenkin, eikä ainakaan palele. Punainen on päivän väri. Nyt vain odottaa paukkupakkasia :)
Kävin tänään taas reisi-vatsa-pakara jumpassa. Mun lihakset oli suorastaan tulessa. Katsoin vain ihaillen tunnin vetäjää, jonka ilmekään ei värähtänyt miljoonannen kyykyn jälkeen. Viimeksi ei tullut suuria jumituksia. Toivottavasti ei huomenaamullakaan ole ongelmia kipeiden lihasten kanssa. Liikunnan jälkeen ei enää tule samaa hyvää oloa, kuin silloin kun ei pahemmin liikkunut ja yhtäkkiä veti hikijumpat. En tiedä onko se hyvä vai huono asia. Kai tämä on sellainen huume, että pitää nauttia aina vain suurempia annoksia saman olotilan saavuttamiseen.

~O

1 kommentti: