tiistai 9. lokakuuta 2012

Hyvää päivää mr. Collins

Tänään oli koulussa ensimmäinen aika hauska päivä. Päästiin kuvaamaan studioon oikeilla valoilla ja laitteilla. Kuvasimme myös oikeita ihmisiä. Ei ainoastaan kuvassa olevaa herra Collinsia.

Oon aivan kusessa tuon valokuvauskurssin kanssa. Otin viikonloppuna kuvia pikkuveljestä. Malli oli oikein onnistunut, mutta vika oli kuvaajassa. Jostain syystä puolet kuvista ovat hirveän sumeita. Voin kuulla päässäni opettajan toteavan: "Näissä sun kuvissa silmät on epäskarpit ja tausta menee blurriksi. Kyllä sun täytyy vielä harjoitella". Sovin kaverin kanssa huomiseksi kuvaussession. Jos sais pari hyvää kuvaa opettajalle.

Maailma on luotu aamuvirkuille ihmisille. Yökukkujille, kuten minulle se tuottaa välillä päänvaivaa. Käyn edelleen aamuisin suurta kamppailua heräämisen kanssa. Taas pitää vaihtaa herätysääntä puhelimesta, koska en enää siihen herää. Paha tapani on torkuttaminen. En millään jaksa nousta heti sängystä ylös. Pitäisi opetella heräämisen jalo taito, niin saisi aamuisin nukkua pidempään. Illalla nukkumaanmeno venähtää usein yli kahdentoista. Lukion aikana menin kiltisti yhdeltätoista nukkumaan. Tämä ammattikorkeakoulu on pistänyt pakan sekaisin tai jotain. Ihan tylsää mennä aikaisin nukkumaan.

Toisaalta jos koulu alkaisi myöhemmin, kestäisi se myös pidempään. Kun herää aikaisin, ehtii tehdä päivän aikana huomattavasti enemmän. Tosin, jos minulla ei ole mihinkään menoa, en saa herättyä aikaisin. Herääminen ilman herätyskelloa nannaa.

Vielä kaksi päivää syyslomaan. Kivaa päästä viikoks pois näistä kuvioista. Äiti ehdotti kuntosalikorttia. Kaverini minua jo sinne houkutteli. Jos siellä olis pari komeaa urosta ;)

~O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti