sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Murphyn laki on taas täällä

Perjantainan kohdalla oli kalenterissani iso suttu. Ei tarvinnut kovin kauaa miettinyt kun tajusin mikä menneisyyden merkittävä päivä silloin olikaan. Todennäköisesti sutun alla lukee jotain tyyliin "3 vuotta med Max". Etukäteen mietin, tuleekohan silloin totaalinen hajoaminen, mutta pidin itseni koko päivän kasassa, eikä tuntunut edes vaikealta. Hyvä minä!

Pari viikkoa sitten olo oli kuin vanhuksella. Sängystä ylös pääseminen oli täyttä tuskaa. Istua pystyin kymmenen minuuttia kerrallaan. Selkä parkani meni täysin jumiin aivan yhtäkkiä. Kävin ulkona valokuvaamassa, kun minulla on taas lainassa koulun hieno kamera. Mitä pidemmälle reissu eteni, sitä pahemmalta tuntui selässä. Kävin seuraavana päivänä lääkärissä, mutta sieltä ei saanut kuin särkylääkkeitä ja saikkua. Vietin kaksi seuraavaa päivää lääkehuuruissa. Ibuxin 800mg vedettyäni olin vielä järjissä, mutta Kuntosalikortin laitoin lomalle. Ei ole asiaa salille tällä selällä.

Kuviakin olisin ladannut, mutta Bloggerilla on joku ongelma päällä...En sitten lataa kuvia. Joku murphyn laki taas minua vainoaa.

 ~O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti